Tudor Sisu RAMANE IN INCHISOARE

Tudor Sişu, fost membru al trupei La Familia, RĂMÂNE ÎN ÎNCHISOARE vedetepenet.roDupa ce a executat doua treimi din pedeapsa de patru ani, Tudor Sisu, fost membru al trupei La Familia, a facut o cerere de eliberare conditionata, insa aceasta i-a fost respinsa de catre Judecatoria Sectorului 4, potrivit Mediafax.


Decizia poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti.

Judecatoria a stabilit ca Tudor Sisu poate formula, din nou, o astfel de cerere, dupa 28 martie, daca solicitarea deja depusa va fi respinsa definitiv de catre Tribunal.

Tudor Sisu si alti 15 membri ai unui grup infractional au fost arestati preventiv in mai 2006. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) din cadrul Parchetului instantei supreme i-au acuzat pe cei 16 ca, intr-un an, au distribuit in Bucuresti aproximativ 40 de kilograme de heroina.

Instanta a decis condamnarea cantaretului la patru ani de inchisoare cu executare.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dorin Stelian
Dorin Stelian
8 years ago

Altii vand droguli legale chiar si cum,si nu sunt in stare sa le faca nimica…si le cumpara chiar si un drac de 13 ani….si dupa 2-3-4 ani moare…muie la cei care conduc Romania….Muieeeeeeee