Neutralizează tonurile nedorite din părul blond sau șaten cu ALFAPARF MILANO PROFESSIONAL

Recunosc, obișnuiesc să-mi schimb culoara părului des, însă mereu mă întorc la blond. Este culoarea care mi se potrivește, s-au cel puțin asa am senzația. Singurul dezavantaj este faptul că nuanțele de blond care-mi ies sunt diverse, iar pentru a neutraliza tonurile de galben apelez la șampoanele nuanțatoare.

De Alfaparf Milano nu auzisem până acum câteva săptămâni când cei de la BUZZ Store au lansat o campanie de testare, în urma căreia am fost aleasă să testez  șamponul și balsamul din noua gamă Semi di Lino Blonde. Este vorba de un concept special creat pentru părul blond, ce îl ajută să se mențină fresh, luminos și fără reflexe galbene. Noile produse acționează cu delicatețe, nu pătează mâinile față de alte game cu pigmenți mai puternici.

 

 

Cu o formulă hidratantă, Semi di Lino Blonde este conceput pentru a pune în valoare părul blond, fie el natural sau decolorat. Atât șamponul cât și balsamul de păr sunt îmbogățite cu extract de semințe de roșcovă ce oferă părului hidratare și o culoare intensă.

Recomand cu drag acest combo- șamponul și balsamul din noua gamă Semi di Lino Blonde-   dacă dorești ca părul tău să capete o nuanță frumoasă și să arată foarte bine.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments