Athletic Park – a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor, obiectiv sportiv la cele mai înalte standarde

A fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor la Athletic Park, investiție care se ridică la aproximativ 14,5 milioane euro, cu un termen de realizare de doar 8 luni.

Faptul că lucrările vor fi executate de un antreprenor băcăuan serios, cu un portofoliu bogat în investiții finalizate cu succes, este garanția seriozității cu care am tratat de la bun început acest proiect. Nu vreau să uit de contribuția majoră avută de dl. Flemming Overgaard, care va face parte din echipa de execuție, arhitect danez care ne-a inspirat în demersul nostru prin proiectul său realizat la Ødense (Athletic Exploratorium, medaliat cu aur la nivel mondial).

Ştiu că băcăuanii iubitori de sport au aşteptat îndelung acest pas, dar lor le spun acum că aşteptarea a luat sfârşit, iar odată cu semnarea contractului de execuție a lucrărilor realizarea Athletic Park a intrat în linie dreaptă! Acest obiectiv sportiv era o necesitate, nu este un capriciu, şi este expresia consultărilor publice pe care le-am organizat tocmai pentru a face auzită vocea băcăuanilor pe care am şi ascultat-o prin materializarea acestei investiții.

– Valentin Ivancea, președintele CJ Bacău

Lucrările vor fi realizate de o asociere de firme din Bacău, Conextrust SA, Routte Construct SA și Evalcons Tech SRL.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments