VIDEO: Un pacient a filmat un gandac in farfurie, la spitalul din Deva. Reactie Manager: poate e adus de acasa

Gândac în farfuria unui bolnav de la Spitalul judeţean din Deva. Este situaţia semnalată de presa locală, care a publicat imagini ce au stârnit revoltă pe internet.

Managerul Lidia Roșca spune că dezinsecțiile au fost făcute la timp și e posibil ca gândacii să fie aduși de acasă, de bolnavi.

Lidia Roșca, spune că se fac verificări și că „Este suficient să aducă un puiuț care se înmulțește”.

 

Managerul Spitalului Județean de Urgență Deva, Lidia Roșca, a declarat că dezinsecțiile au fost făcute la timp. „Au mai fost probleme în altă parte și tot așa, s-a dus echipa și a făcut dezinsecția. Se face în fiecare săptămână. Serviciul SPIAAM, prin agenții de dezinfecție, deratizare, dezinsecție, în fiecare săptămână, merg pe Secția de Pediatrie, în timpul săptămânii. Ei fac și dezinfecția la nivel înalt pentru bacterii, fac și pentru gândaci, vine și firmă din exterior”, spune Lidia Roșca.

Aceasta adaugă că gândacii ar putea fi aduși de acasă de pacienți: „Mai sunt câte unul-doi rătăciți. Din punctul meu de vedere, în saloane nu se intră corespunzător, pentru că oamenii vin de acasă, cu bagajele și cu tot felul de lucruri. E suficient să aducă un puiuț care se înmulțește, pentru că într-adevăr temperatura în spital e mai ridicată, oamenii stau în pijamale. Noi suntem în proces de reparații capitale și atunci o parte din spital și vestiarul urmează să fie reparate, și acolo sunt probleme, dar dacă este pe Secția de Pediatrie nu ar trebui să fie acolo. Fiind în procesul de reparații capitale, în nebunia aceasta în care suntem la limita funcționării, ca să zic așa, întrucât Ministerul a blocat fondurile, nu avem de unde să le reparăm pe toate odată”.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments