VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Un sofer a fost identificat si sanctionat de politisti, in urma unei fotografii postate pe un grup de pe Facebook

Un sofer de autocar a fost amendat şi cu permisul suspendat, după ce poliţiştii au văzut pe Facebook ce făcuse în trafic, la Arad.

Un șofer a fost identificat și sancționat de polițiști, în urma unei fotografii postate pe un grup de pe Facebook. El face o depăşire deosebit de periculoasă, depăşind în curbă, pe linie continuă, o coloană de maşini.

Potrivit IPJ Arad, la data de 8 februarie, pe un grup înființat pe Facebook, a fost postată o fotografie în care ar fi fost suprinsă o abatere de la regimul circulației rutiere, de natură să pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

În fapt, în fotografie se observă cum un autocar care se deplasa pe centura Nord Vest (direcția Grădiște-Horia) într-o curbă la stânga și pe linie continuă, a intrat în depășirea unei coloane de autoturisme. Drept urmare, polițiștii Biroului Rutier s-au autosesizat reușind la scurt timp identificarea respectivului conducătorul auto, anunță IPJ Arad.

În cazul acestuia a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile și amendă în valoare de 580 de lei.


*

LIKE VedetePeNet.ro