Uite cum arata WC -ul Louis Vuitton placat cu aur de 100.000 de dolari! VIDEO

Pentru cei care ţin la eleganţă, artista Illma Gore din Los Angeles a creat un WC stil Louis Vuitton care costă 100.000 de dolari (circa 399.405 de lei). Acesta este placat cu aur şi piele din poşete Louis Vuitton. Gore a muncit trei luni pentru a realiza acest proiect.

Ea a folosit pentru confecţionarea WC-ului de fiţe poşete originale Louis Vuitton în valoare de 15.000 de dolari, dar şi o valiză creată de aceeaşi casă de modă de 3.000 de dolari. WC-ul are girul Louis Vuitton şi este în prezent expus la salonul Tradesy din California.

Toaleta este perfect funcţională, iar vasul în care se urinează este confecţionat din porţelan de cea mai bună calitate. Până acum nu a fost folosit de nimeni. Artista a devenit cunoscută după ce a fîcut un portret nud al preşedintelui Donald Trump înainte de alegeri, intitlat „Fă America măreaţă din nou”, după sloganuş acestuia în campania electorală.

Illma Gore a primit ameninţări cu moartea după această ispravă şi a plecat în Marea Britanie să scape de agitaţia pe care a provocat-o la acea vreme. Ea şi-a dat acordul pentru ca Galeria Maddox din Mayfair să vândă tabloul controversat.

Lucrarea a fost scoasă la vânzare la galeria londoneză cu preţul de 1 liră sterlină.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments