VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Tanara dansatoare romanca, batuta crunt in Italia. FOTO


Poliţia din Cremona, Italia, investighează un atac brutal comis împotriva unei dansatoare românce. Tânăra de 33 de ani a fost bătută de mai mulţi bărbaţi care au dat buzna peste ea în apartamentul de pe strada Volturno, regiunea Lombardia.

Nu-mi mai amintesc nimic. Probabil că am leşinat după bătaia primită. Am văzut doar umbra a doi bărbaţi iar atunci când m-am trezit apartamentul era cu susul în jos şi plin de sânge. Lipsesc doar 200 de euro din casă.” a povestit Alexandra C., potrivit ilgazzettino.it.

Alexandra lucrează ca dansatoare în cluburi de noapte iar după incident a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Maggiore din localitate.

A fost externată a doua zi, joi, 7 februarie. Prima ipoteză a autorităţilor este răzbunarea, dar nu este exclusă nici varianta unui atac având drept scop tâlhăria, mai ales că din poşeta tinerei lipsesc 200 de euro.

Poliţia cercetează cazul pentru a identifica agresorii în timp ce anchetatorii verifică şi imaginile susprinse de camerele de supraveghere de pe stradă.


*

LIKE VedetePeNet.ro