VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Sex cu iapa si cu capra! Parasit de doua neveste, tanarul de 29 ani si-a facut de cap cu animalele din ograda. VIDEO

Parasit de doua neveste si respins de toate femeile carora le-a facut curte, un tanar de 29 de ani si-a pus tot satul in cap pe buna dreptate. Vecinii l-au prins ca lua la rand necuvantatoarele din ograda.

Daniel Maruntelu si-a infuriat la culme vecinii din Davidesti, Arges. Oamenii il acuza ca si-a facut poftele cu iapa Stela si capra Lucica. Si acestea ar fi numai doua exemple.

Daniel explica senin ca de mic i-au placut tare mult animalele. Nu neaga insa faptul ca pentru el expresia “la coada vacii” are cu totul alt inteles.

Desi poate parea ciudat, tanarul in cauza a fost totusi casatorit de doua ori. Pentru putin timp, confirma mama lui. Nu poate sta langa femei, se plange aceasta, care simte ca ii crapa obrazul ori de cate ori iese pe ulita.

Infiorator este ca individul, dupa ce a iubit-o pe iapa Stela, a omorat-o ca sa nu profite si caii de ea. Pentru asta il asteapta cinci ani de inchisoare.

In timp ce feciorul a fost trimis la un doctor specialist pentru un consult psihiatric, mama acestuia trebuie sa ii cumpere vecinei alta iapa, in locul Stelei .

 


*

LIKE VedetePeNet.ro