VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Români din Ravenna scoşi din discoteca unde plătiseră bilete, pentru că “petrecerea e doar pentru italieni”

Un grup de cinci tineri, trei băieți și două fete, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, din Lugo – Ravenna, au avut parte de un episod nu tocmai plăcut, atunci când unul dintre ei nu a fost lăsat să intre la una din discotecile din zonă, pe motiv că nu e italian. “La festa è per gli italiani” (Petrecerea este pentru italieni) i-a spus unul dintre angajații responsabili cu siguranța ai localului.

Amicii băiatului care nu a fost lăsat să intre,respectiv Alexandru si Filip,  au povestit întâmplarea presei locale, fiind citaţi de Gazeta Românească. “Eu, amicul meu Sergiu, prietena mea, o altă fată și un alt băiat am decis să mergem la discoteca din Lugo. Am cumpărat biletele de intrare, în care erau incluse și băuturile și ne-am pregătit să intrăm.

Nu băuse nimeni absolut nimic, cu atât mai mult Sergiu, care conducea mașina cu care venisem. Unul dintre agenții de pază de la intrarea l-a întrebat pe Sergiu de unde este. A spus că e din Ucraina. Atunci, agentul i-a spus că nu poate intra. “Nu, tu aștepți afară.”

Amicul meu l-a întrebat: “Tu nu mă lași să intru pentru că sunt din Ucraina?”, iar agentul i-a răspuns: “Petrecerea este pentru italieni.

Tinerii au renunțat la intrare, au cerut banii înapoi și au plecat, dar au denunțat situația prin care au trecut.

Ieri a venit răspunsul lui Mattia Malpassi, unul dintre managerii localului, pe pagina Facebook: Selecția aplicată la intrarea în incintă este destinată exclusiv menținerii siguranței clienților noștri. Băieții care sunt agitați, cei care sosesc încărcați de alcool, cei care au provocat bătăi de cap sau daune în trecut și toți scandalagii nu sunt lăsați intre., a scris el.


*

LIKE VedetePeNet.ro