VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Polițiștii britanici caută un hoț, posibil român, care le-a furat girofarul

Poliția britanică a demarat o investigație după ce un hoț, neidentificat până în prezent, a furat girofarul de la o mașină a instituției. Întâmplarea e cu atât mai bizară cu cât hoțul a fost surprins de camerele de supraveghere cu zâmbetul pe buze în timp ce căra satisfăcut dispozitivul luminos. Incidentul s-a petrecut în gara Sunderland.

Românii care au furat toate coletele, în prima lor zi de muncă la o firmă de curierat din Germania

Ofițerii britanici de la transporturi au făcut publice fotografii cu chipul hoțului, în speranța ca oricine deține informații despre personaj să anunțe poliția și astfel să fie prins.

Conform descrierii poliției, vinovatul are părul închis la culoare, iar în ziua respectivă purta un trening albastru și era încălțat cu pantofi sport, marca Nike.

Ofițerii au postat astăzi imagini ale unui bărbat după ce girofarul poliției a fost furat de la o mașină la gara Sunderland. Incidentul s-a produs la ora 4.29 dimineața, pe 26 decembrie 2018.”a declarat un purtător de cuvânt al BTP.

În comentariile iscate în zona social media engleză s-au avansat mai multe ipoteze asupra identității hoțului și mai multe variante de naționalitate, una dintre ele fiind cea română.


*

LIKE VedetePeNet.ro