O tânără, la un pas de moarte din cauza implanturilor mamare ce au explodat!

Vanessa Halstead a povestit coșmarul prin care a trecut atunci când implanturile ei cu PIP s-au umflat și au ajuns la dimensiunile capului ei. Din fericire, explozia implanturilor nu i-a fost fatală.

În anul 2004, o tânără din America și-a facut operație de mărire a sânilor. Nimic neobișnuit până aici, având in vedere numărul crescut de persoane care recurg la astfel de operații in fiecare an. Dar la 8 ani de la operație, implantul de la unul din sânii ei s-a rupt.
Fata a lansat acum o campanie pe Facebook și Twitter împotriva implanturilor cu PIP pentru a preveni accidente de acest gen, informându-le pe femei că ea a fost doar norocoasa că explozia nu a fost fatală.

„M-am dus la un salon de bronzat și am văzut că sânul meu drept este foarte umflat și avea aproape mărimea capului meu”, a declarat fata.
„A doua zi am ieșit la jogging și durerea era insuportabilă. Aceasta a crescut constat, iar până la sfarșitul săptămânii nu mai puteam să îmi ridic brațul”, a mărturisit tânăra.

„Am trăit o adevărată traumă. Compania de la care aveam implanturile s-a oferit să-mi plătească o noua intervenție, dar gândul să trec printr-o operație era îngrozitor pentru mine”, spune fata.

În cele din urmă, Vanessa a acceptat să facă un tratament, ca mai apoi sa își pună iar alte implanturi.

Voi ce părere aveți? Credeți că a fost sau nu o decizie bună să își pună iar implanturi, după ce a fost la un pas de moarte?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
C.
C.
11 years ago

E bine ca nu a patit nimic grav, dar faptul ca ,dupa ce mai avea putin sa isi piarda viata si-a pus iar silicoane, denota doar inconstienta persoanei. Pana la urma ea face campanii prin care sustine fetele sa nu isi mai puna silicoane, dar ea isi pune..”