VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

O tanara din SUA a fost arestata dupa ce l-a sunat pe fostul iubit de peste 77 000 de ori intr-o saptamana

Tanara in varsta de 28 de ani, nu numai ca si-a sunat fostul iubit de peste 77 639 de ori intr-o saptamana, dar i-a trimis  si 1937 de e-mailuri, 41 229 de mesaje text, 217 de mesaje vocale in aceeasi perioada.

Tanara cunoscuta pentru comportamentul obsesiv-compulsiv, s-a despartit de iubitul ei cu care a avut o relatie timp de trei saptamani.

Ea este acuzata de folosirea a trei telefoane simultan pentru a-i apela telefonul mobil, telefonul de acasa si cel de la serviciu a fostului iubit.

Femeia ar fi ingerat mari cantitati de bauturi energizante si amfetamine pentru a ramane treaza si pentru a-l suna timp de o saptamana, pe fostul iubit, non-stop.

“Clientul meu este profund amuzat ca fosta iubita a ajuns in cele din urma in spatele gratiilor.

“El nu a reusit sa doarma, sa munceasca sau sa se bucure de viata in nici un fel, mai mult de o saptamana. A fost o perioada dificila pentru el, il incerca si depresia asa ca era cam timpul sa inceteze hartuirea.

“Acum, tot ce vrem este ca tanara sa obtina ajutorul medical de care are nevoie si ca legea sa o tina departe de clientul meu”, a declarat avocatul baiatului hartuit.

 

 


*

LIKE VedetePeNet.ro