VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

O tanara a fost concediata dupa ce a refuzat sa indeparteze firele de par din zona anusului unui barbat

O femeie a depus o plangere impotriva salonului de infrumusetare unde lucra, considerand ca nu a fost corecta concedierea ei, fiind concediata pentru ca a refuzat să indeparteze firele de par din zona anusului unui barbat. 

Tanara de doar 23 de ani a lucrat la acest salon de aproape un an, munca ei fiind foarte eficienta iar seful ei a fost gata sa-i reinnoiasca contractul, dar ceea ce s-a intamplat saptamana trecuta a fost absolut intolerabil.

Potrivit patronului, totul s-a intamplat cand un barbat a venit pentru a-si indeparta parul din jurul anusului iar Melissa, fosta angajata, vazand anusul barbatului a strigat : “Dumnezeule, fundul lui este atat de urat! “.

Patronul nu a avut de ales decat sa o concedieze.

Potrivit domnisoarei, concedierea a fost nedreapta : “Inteleg ca am o problema cu fundul, cred ca e o fobie. Dar acel fund nu era normal, niciodata n-am vazut atat de mult par pe un fund si era ca o groapa fara fund, oribil “.

Melissa a facut o plangere la Procuratura si daca se stabileste ca demiterea a fost nejustificata, salonul de infrumusetare va trebui sa o angajeze din nou. Daca o sa lucrez din nou acolo, o sa pun o clauza in contractul meu sa nu mai epilez niciodata niciun anus.


*

LIKE VedetePeNet.ro