Nunta la care nu vrea nimeni să participe! Ce s-a întâmplat cu foștii lor iubiți.

Un canibal criminal și o vampiră adoratoare a Satanei formează cel mai diabolic cuplu din lume, iar marți cei doi s-au logodit.

Mâncătorul de carne de om, Isakin Jonsson și Michelle Gustafsson, care iubește să bea sânge de om, sunt internați într-un ospiciu. Vor să se căsătorească, după ce Jonsson, 33 de ani, i-a cerut lui Gustafsson, 23 de ani, să-și unească destinele, iar ea a acceptat fără rezerve, chiar dacă știe ce soartă a avut fosta lui parteneră.

Canibalul i-a tăiat gâtul fostei iubite, Helle Christensen, și a mâncat bucați din corpul ei, iar femeia-vampir l-a înjunghiat mortal pe Daniel Stenman, fostul ei partener, după care i-a băut sângele. Isakin Jonsson și Michelle Gustafsson sunt deținuți într-o unitate psihiatrică de maximă securitate din Suedia, țara lor natală.

Marți, Isakin Jonsson a telefonat la tabloidul britanic The Sun și a cerut bani pentru a da detalii despre ciudata reuniune. El a spus: „O iubesc nespus pe Michelle, nu am mai întalnit pe nimeni ca ea și vrem să avem împreună o viață curată și să nu mai facem nimănui probleme”. Când editorul de la The Sun a spus că nu va da niciodată bani cuiva care a comis asemenea atrocități, Jonsson a spus : „Convorbirea noastră se termină dacă nu aveți bani pentru mine”, după care a închis telefonul. „Negocierea” a fost posibilă datorită sistemului judiciar liberal din Suedia. În ospiciul în care sunt închiși, cei doi au acces la telefoane și la alte mijloace de comunicare cu exteriorul, dar și la alte privilegii.

Cuplul nu va fi eliberat prea curând din ospiciu, iar autoritățile încă nu au comunicat dacă le va permite celor doi să se căsătorească.

Ce părere aveți despre acest cuplu?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments