„Nu e treaba nimănui cu cine și de ce se culcă o fată”. Declarația unei copile de 13 ani!


Astroice este o tânara puștoaică din America, care a uimit  o lume întreaga prin filmulețele ei postate pe Youtube. A început sa posteze din anul 2009, atrăgând publicul prin temele neadecvate vârstei ei, pe care alegea să le dezbată.

Înainte să înceapă  să vorbească despre acest subiect tabu, fetița a menționat în descrierea filmulețului că este conștientă de subiectul pe care l-a ales și de posibilele reacții, având în vedere că are 13 ani.

 

 

 

 

În ciuda acestui fapt, ea îi critică pe cei care jignesc sau se grăbesc să judece după aparențe: A jigni o femeie doar pentru că  poartă haine strâmte, se bucură de sex, face sex sau despre care doar se zvonește că ar face sex este complet greșit. Nu e treaba nimănui cu cine și de ce se culcă o fată. Nu cred cineva merită să fie jignită doar pentru că are unul sau mai mulți parteneri. Nu le mai faceți pe fete să se simtă rușinate că fac sex”.

  Voi ce părere aveți? Credeți că are dreptate sau că greșește când le face observație oamenilor?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mariana
12 years ago

cu siguranta fata este foarte inteligenta,dar luind in considerare ca nu are decit 13 ani, eu zic ca la aceasta virsta ar trebui sa aiba alte preocupari la fel de interesante.As intreba-o pe domnisoara daca si-ar dori sa faca sex la virsta asta.Parerea mea este NU, in primul rind din motive de sanatate

Kat
Kat
12 years ago

In primul rand, NU cred ca cel mai important lucru este daca fata asta ar face sau nu sex la varsta ei, ci faptul ca este constienta de criticile prostesti.

Revenind la subiect, ce are de-a face daca o fata are mai multi parteneri sau la ce varsa face sex? Atata timp cat este constienta de ceea ce face si daca ei i se pare ca este ok, atunci de ce sa fie criticata? Daca altora nu li se pare ok asta e alta chestie, dar totusi raman pe ideea ca fiecare e cu parerea lui si ca poate, doar poate fata aia care face toate astea CHIAR are un motiv intemeiat.