„Nu am vrut sa îl condamn la iadul care devenise viața mea”. Finalul unei povești de dragoste

La 24 de ani, Christina Symanski privea cu optimism viitorul. Se îndrăgostise nebunește de un băiat, erau fericiți și amândoi își plănuiau o viață frumoasă împreună.

Însă un accident înfiorător avea să-i îngroape toate speranțele, ca în final să ia decizia de a face sacrificiul suprem din dragoste pentru bărbatul care îi era alături.

În 2005, Christina Symanski, din New Jersey, a rămas paralizată după ce a căzut în piscină. La șase ani după acest accident înfiorător, Christina a murit pentru că s-a înfometat și a renunțat la medicamente deoarece numai suporta gândul că este o povară pentru familia ei și că iubitul ei își sacrifica viața stând alături de ea. Christina, care era profesoară, a scris pe un blog despre frustrările ei și despre decizia de a se înfometa ca să moară. Pe 1 decembrie, la două luni după ultima ei masă și după întreruperea tratamentului, Christina a murit.

În ultimele săptămâni de viață, ea a descris pe blog coșmarul prin care trecea și și-a justificat decizia:” În fiecare moment pe care l-am petrecut împreună cu iubitul meu de când sunt paralizată am plâns amândoi. Fiecare secundă mă ucide. Am vrut să-i ofer o viață mai bună. Îl iubesc prea mult ca să fiu egoistă. Trebuie să-l eliberez și exact asta voi face. Sper că există paradis și separarea de iubitul meu este temporară”.

Ce părere aveți despre decizia fetei?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments