Mustata testeaza limitele imaginatiei! Vezi aici ce si-au facut (foto)

mustata.www.vedetepenet.ro

Mustata a fost dintotdeauna un accesoriu facial important in viziunea domnilor, existand chiar si tendinte de-a lungul vremurilor. In cele mai multe cazuri, era expresie directa a pozitiei ocupate in societate. Nici doamnele nu treceau cu vederea accesoriul facial masculin.

In zilele noastre nu pare sa se fi schimbat mare lucru, „barba de trei zile” facandu-i pe barbati sa se simta sexy.

Insa ceea ce urmeaza forteaza limitele imaginatiei. Cu siguranta domnii de mai jos sunt extrem de mandri de propria mustata. Insa genul acesta de „coafura” nu poate fi considerat atragator. Cate femei ar dori sa sarute un barbat in a carui barba se poate citi meniul din ultima saptamana? Daca va vine sa credeti, exista chiar si concursuri pe aceasta tema.

Sa incepem cu primul domn:

Ce vedem aici nu cred ca mai putem numi mustata, limita fiind deja depasita. Privind aceasta poza simt ca Mos Craciun a vrut sa fie rebel si nu s-a putut limita la doar o sticla de bere:)).
1

In urmatorul caz probabil avem de-a face cu o copie a unui animal simpatic, denumit Tamarinul Imperial. Sau seamana mai mult cu un bivol african? Oare ce marca de fixativ foloseste?
2

Mustacioara lui, pana corbului! Noroc ca exista vopseaua!
3

Mustata spiralata nu prea am vazut pana acum. Cercetatorii ar putea sa afle multe din tainele formarii galaxiilor in forma de spirala studiind buclele aurii ale domnului de mai jos.
4

„Constructia” de pe fata acestui batranel simpatic seamana foarte mult cu acoperisurile caselor chinezesti. Tz, tz, tz! Unde e originalitatea?
5

Poza asta mi se pare o reproducere un pic sinistra de pe peretii interiori ai bisericilor, avand conotatii dubioase. Poate ma insel…
6

Posesorul acestui cap a vrut sa dea un nou sens expresiei „fata de spate”. Se pare ca i-a reusit din plin.
7

Arici sau stea de mare?
8

Nu cumva in „Piratii din Caraibe” exista un personaj asemanator cu tentacule in loc de par? :))
9

Infatisarea asta e chiar horror. Daca ar acorda la fel de multa grija igienei dentare precum airbagurilor din dotare, poate nu ne-ar pieri pofta de mancare. Iata ca am facut si o rima.
10

Ce vad aici ma duce cu gandul la un dispozitiv electric. Oare isi obtine propria energie electrica?
11

Mustata e WOW! Ar mai fi putut sa isi faca totusi vreo doua-trei „cozi” si din parul de pe piept.
12

Nu va uitati prea mult daca nu va plac paianjenii supradimensionati.
13

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments