VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Lenjeria intima care nu necesita sa fie spalata cu saptamanile

O companie daneză a creat o lenjerie de corp,creată special pentru a fi purtată săptămâni întregi. Materialul folosit de NASA poate dura mai mult timp fără să necesite spălare.

Compania a proiectat o lenjerie de corp, inspirată de NASA, care nu trebuie spălată pentru săptămâni. „Tratamentul cu poligenie de argint” este o creaţie care reprezintă faptul că materialul este în mod natural antimicrobian.

Retailerul online Organic Basics a proiectat linia, care include pantaloni, boxeri şi topuri – inspirate din materialele folosite de NASA care sunt în mod natural antimicrobiene şi pretind că “ucid 99,9% din toate bacteriile”.

Fabricate din materiale reciclate, produsele sunt descrise ca fiind durabile, confortabile și ucid mirosurille neplăcute. Compania ecologică are drept scop reducerea amprentelor de carbon lăsate frecvent cu ajutorul mașinilor de spălat.

Compania a cerut bani cu ajutorul site-ului lor, pentru a putea crea produsele, mai exact 22.000 de lire sterline, iar până acum, a reuşit să strângă peste 66.000 de lire.

Privind explicaţia produsului, compania a menţionat că este un tratament de argint poligenic care face ca lenjeria noastră să fie în mod natural antimicrobiană, ceea ce înseamnă că ucide 99,9% din toate bacteriile şi funghi care apar.

Tehnologia din spatele lenjeriei a fost inspirată de NASA, care folosește materialul oligodinamic ca metodă de purificare a apei în Stația Spațială Internațională.

Produsele sunt, de asemenea, descrise ca rezistente la căldură, pretinzând că materialul “se izolează în mod natural de bacterii și ciuperci care cauzează mirosuri”.


*