VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Intr-un liceu din Braila au fost interzise cadourile scumpe de 1 si 8 Martie SHARE daca esti de acord cu aceasta metoda

Având în vedere apropierea sărbătorilor de 1 şi 8 Martie, vă rugăm să nu vă folosiţi de aceste zile pentru a vă arăta recunoştinţa faţă de dascălii voştri prin diferite «atenţii». Astfel de comportamente nu fac bine nimănui! Recunoştinţa cea mai mare pentru un dascăl adevărat este aceea de a vedea că ceea ce el a sădit în sufletul şi mintea voastră a produs roade frumoase. Dragi elevi, oferiţi-ne perseverenţă, seriozitate … şi nu lănţişoare, parfumuri etc. Dragi părinţi, oferiţi atenţie şi timp copiilor, nu bani pentru «atenţii». Serbarea şcolară are semnificaţii deosebite, ea nu este organizată pentru a recompensa într-un fel sau altul învăţătorul sau profesorul. Vă rugăm să ne sprijiniţi şi să fiţi alături de noi, în demersul nostru către o stare de normalitate!”, a spus directorul Dragomir.

 

Acesta le reaminteşte părinţilor că unitatea de învăţământ a adoptat anumite măsuri care descurajează corupţia în mediul şcolar.

Întreg corpul profesoral a aprobat prevederea codului de etică care face referire la următorul aspect: unitatea de învăţământ respinge orice formă de corupţie în mediul şcolar. Se interzice personalului unităţii (cadre didactice, personal didactic auxiliar şi nedidactic) primirea din partea elevilor sau a părinţilor (reprezentanţi legali) de bunuri sub formă de cadouri sau obţinerea unor avantaje de orice formă, cu ocazia diferitelor activităţi şcolare desfăşurate în şcoală cât şi în afara ei (serbări, excursii, activităţi metodice etc.”, mai spune directorul liceului din Braila.

🙂 O farama de normalitate in Romania! SHARE daca esti de acord si sustii aceasta metoda.


*

LIKE VedetePeNet.ro