Inconștientă sau pasionată de sport?

Amber Miller era însărcinată în 39 de săptămâni când a decis să alerge cu orice preț la maratonul Chicago. Femeia a trecut linia de sosire în șase ore și 25 de minute.

Deși spre finalul cursei a început să aibă contracții, femeia în vârstă de 27 de ani a continuat să alerge, iar după terminarea maratonului a născut o fetiță.
„A fost cea mai lungă zi din viața mea, însă maratonul a fost mai ușor decât nașterea. Am alergat jumatate de cursă și am mers cealaltă jumătate. Așa am reușit să trec linia de sosire”, a spus proaspăta mămică.

Mămica pasionată de sport a declarat că a primit aprobarea medicului să alerge jumătate din maraton, iar soțul ei i-a fost alături pe perioada cursei și a susținut-o. Miller a spus că a alergat în mod regulat pe perioada sarcinii, iar organizatorii maratonului nu s-au opus participării sale la competiție. Nu este prima data când femeia, deși fiind însărcinată, nu a putut rezista unei competiții sportive. Amber a mai alergat în cadrul unui maraton și când a fost însărcinată în patru luni cu fiul ei, Caleb.

Ce părere aveți despre decizia femeii de a alerga la maraton, chiar dacă era însărcinată în 9 luni?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kat
Kat
12 years ago

Deci ideea asta de a alerga la un marator in timp ce esti gravida in 9 luni mi se pare absolut prosteasca. o.O Adica esti pe cale sa nasti si ai chef d maratoane…nu stiu, dar mi se pare aiurea. N-am idee ce mentalitate are femeia aceasta, dar eu una NU as face asa ceva :o:o