VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Ea e femeia care creste singura opt copii si acum isi pune silicoane din alocatia lor

Marie Bushan, de 36 de ani, creşte singură opt copii şi trăieşte din ajutoare sociale

 

Englezoaica Marie Buchan în vârstă de 36 de ani intenţionează să îşi pună silicoane în Turcia din alocatia copiilor. Fosta stripteuză supranumită „Octomama” şi-a făcut deja programare pentru operaţie în Istanbul, pentru 7 ianuarie 2019 pentru că vrea să poarte 36DD la sutien.

Ea creşte singură opt copii într-o locuinţă socială din Selly Oak, Birmingham şi primeşte ajutoare de la stat în valoare de 30.000 de lire sterline.

Marie Bushan vrea să îşi pună silicoane din banii de alocaţie ai copiilor. Ea primeşte de la statul britanic 30.000 de lire sterline anual. Lunile trecute a intrat în banii copiilor şi şi-a cumpărat cizme de firmă de la reduceri şi a declarat public în cadrul unei emisiuni că „a făcut banii din slujba temporară ca mecanic auto şi cea de asistent social la un azil”. Fosta stripteuză şi-a rezervat încă de pe acum trei nopţi de cazare la un hotel de lux din Istanbul, pentru perioada de după operaţia estetică. Însă nu a explicat cu cine vor sta copiii pe perioada operaţiei.

Ştiu că lumea este extrem de rea şi vorbeşte urât, dar trebuie să vă spun că am mare nevoie de această operaţie pentru că sunt complexată de felul cum arăt. Trebuie să fac acest lucru pentru mine pentru că inclusiv prishiatrul meu crede că am probleme de persoanlitate din această cauză. De doi ani şi jumătate pun bani deoparte pentru această operaţie pentru că am nevoie să fiu mai încrezătoare în mine”, a explicat Marie în timpul unei emisiuni difuzate de Channel 5.


*

LIKE VedetePeNet.ro