Driftul prin ochii unui fotograf

Se spune ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte. Probabil. Insa pozele ar fi nimic fara cuvintele din spate, cuvinte care dau viata pozelor. Povestea a inceput acum 2 ani, la 4Tuning Days Romexpo. A fost prima oara cand l-am vazut pe Tengu conducand Silvia portocalie de care m-am indragostit pe loc. A fost momentul din care driftul a luat amploare la noi…

Evolutiile deveneau din ce in ce mai bune, mai rafinate si mai complicate. Publicul deja prinsese gustul. Show-urile de la Cluj si Vitan de anul trecut au aratat ca si romanii stiu „de-a latu”l si ca avem un cuvant de spus in Campionatul European de Drift.

La unison cu pilotii si publicul, si noi, fotografii, organizatorii si absolut toate persoanele implicate in aceste evenimente am invatat sa iubim driftul. Ca fotograf, fan, sustinator si iubitor al driftului, am incercat sa ii surprind esenta si sa o transpun in poze.

Sper ca am reusit si sunt sigur ca pe viitor voi avea lucruri si mai frumoase de fotografiat, comentat si impartasit cu toata lumea. Cum vad eu, Alex Ivan, driftul ? In galeria foto, o mica parte din lucrarile mele. Enjoy!

Sursa : Alex Ivan via. 4tuning.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments