Drama acestei femei frumoase a impresionat internetul

O tânără descrie drama prin care a trecut timp de 6 ani, după ce a fost obligată să se mărite cu un evreu ultra-religios. Acum femeia este un fotomodel de succes și luptă pentru custodia copiilor.

Pearlperry Reich are acum 30 de ani și este mama a patru copii. Cu ani în urmă, ea a fost obligată de familie să se căsătorească cu un evreu ultra-religios, Sinai Meir Susholz, cu care a locuit în Brooklyn, New York. Acum tânăra este în proces de divorț și descrie drama prin care a trecut timp de 6 ani, din cauza convingerilor extremiste ale soțului ei. Bărbatul nu o lăsa să poarte pantaloni și o numea „desfrânată” în fața propriilor copii și o amenința că „va avea mari probleme” dacă va încerca să-l părăsească și să renunțe la viața în rândul comunității ortodoxe evreiești.

Doamna Reich a început o carieră de succes ca fotomodel și actriță, dar se teme că va pierde custodia copiilor, din cauză că fostul soț nu este de acord cu divorțul și o descrie ca fiind o femeie „instabilă”. Deși ea respinge stilul de viață ultrareligios, tânăra declară că va continua să-și educe copiii în acest fel, sperând că astfel va câștiga bunăvoința fostului soț. Bărbatul nu va accepta să-i acorde divorțul formal (obligatoriu la evrei) decât dacă ea va renunța la custodia copiilor.

În timpul căsniciei, tânăra a fost abuzată atât fizic, cât și psihic de către soțul ei, care a primit și un ordin de restricție, după ce i-a trimis un SMS de amenințate:” Te joci cu focul și când îți vei da seama de asta va fi prea târziu”. Femeia l-a părăsit cu 5 ani în urmă și de atunci s-a mutat la New Jersey, unde se simte în siguranță. Acum ea are un iubit cu care nu ezită să se sărute chiar și în fața copiilor, lucru inacceptabil, consideră avocatul fostului ei soț. Cu toate acestea, tânăra precizează că toți copii ei sunt înscriși la o școală religioasă, iar mâncarea pe care o gătește este Kosher. Cel mai greu îi este lui Pearl să își crească singură copiii, mai ales că nu primește niciun ajutor din partea părinților ei, care nu mai vor să știe nimic de ea după ce a divorțat. Tânăra a decis să-și spună povestea pe Facebook, unde are deja peste 2.000 de susținători. Ea încearcă să strângă bani ca să poată acoperi cheltuielile procesului pentru custodie, care va începe în aprilie.

Mai jos puteți vedea o poză cu ea de acum 5 ani.

Cum vi se pare ?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments