VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Dildo din cristale vindecătoare , o inovatie pentru un vagin fericit

Cristalele vindecătoare au făcut furori în ultimii ani, fiind unul dintre cele mai apreciate trenduri în sanatate. O companie a venit cu ideea de a le folosi  pe piaţa dildo-urilor din cristale.

Chakrub sau cum îşi mai spune, ”cea mai originală companie de jucării sexuale din cristal”, confecţionează produse 100% din cristal pur. Numele este derivat de la Chakra, cuvânt din sanscrită care se traduce prin roată sau cerc al energiei. Compania produce  manual dildo-uri din minerale preţioase precum ametist pur sau cuarţ roz, care sunt cunoscute pentru proprietăţile lor vindecătoare. 

Aceste dildo-uri sunt foarte practice, putând fi folosite şi ca decor, fără să mai fie nevoie să te confrunţi cu acele momente jenante atunci când ai musafiri, iar ”jucăriile” tale sunt pe undeva prin casă. Potrivit site-ului oficial al companiei, aceste jucării te ajută să înveţi să ai o minte liniştită şi nu neapărat să simţi energii subtile, să-ţi dezvolţi inteligenţa emoţională, să ai o conştiinţă de sine mai puternică, dar şi să te accepţi aşa cum eşti cu adevărat.

 


*

LIKE VedetePeNet.ro