Desi au distrus vila pe care au inchiriat-o, Alberto Grasu face acuzații dure VEZI mai multe

Alberto Grasu, se află printre tinerii acuzați că, în noaptea de Revelion, ar fi devastat, împreună cu mai mulți cunoscuți, o vilă din centrul Capitalei. Aceștia ar fi închiriat locația pentru petrecerea de Anul Nou, însă, spre dimineață ar fi distrus-o. Pagubele evaluate de proprietar la aproximativ 30.000 de euro. Alberto Grasu susține, însă, că proprietarul le-ar fi permis să facă tot ceea ce vor în vilă, pe motiv că nu-i aparține și nu-i pasă de consecințe.

 

“La TV spune că noi am luat bani, 75-80 de lei, la intrare. Că au fost cuţite / macete / droguri şi tot felul de aberaţii de genul. Cum să mă bucur la 80 de lei în seara de Revelion şi să nu ţin la intimitatea mea sau prietenii mei la intimitatea lor. De la ora 2.00 noaptea după Revelion foarte multă lume a început să se autoinvite pentru că, nu vreau să mă laud, dar până la urmă sunt persoană publică şi lumea a auzit că Alberto Grasu e la un Revelion şi aşa mai departe”, a spus Alberto Grasu, potrivit Antena 3.

 

Alberto Grasu: “Nu au existat droguri, cel puțin în anturajul meu” Alberto Grasu, un cunoscut trapper, neagă că la petrecerea de Revelion s-ar fi consumat droguri, așa cum s-a vehiculat. Totodată, artistul a explicat și cum a ajuns să închirieze vila care, ulterior, a fost devastată.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments