Cum își înfruntă o femeie agresorul care încearcă să o ucidă.

O femeie a reușit să scape cu viață din mâinile unui bărbat violent, care a intrat în locuința ei, citindu-i verseturi din Biblie, în condițiile în care acesta o rănise deja cu un cuțit la gât.

Linsday Wood, din Carolina de Sud, o creștină devotată, a luptat cu atacatorul ei cu credință, nu cu forță cum alte persoane ar face, reușind în final să-l pună pe fugă. Bărbatul a părăsit casa femeii cerându-și scuze de nenumărate ori pentru neplăcerile create. Femeia a ajuns la spital unde medicii i-au cusut rana de la gât pe care i-a provocat-o intrusul. Ea este acum în stare stabilă.

În ziua atacului, femeia și fiul ei au fost la biserică. Când a intrat în casă, un individ necunoscut a intrat cu forța în locuință. Bărbatul a atacat-o de la spate și a taiat-o la gât. Chiar și în aceste condiții, femeia a găsit puterea de a vorbi calm cu agresorul și a început să-i citească din Biblia pe care o avea în geantă. Mai mult, l-a invitat să meargă cu ea la biserică.
Ulterior, femeia de 32 de ani, le-a spus polițiștilor că i-a fost frica să nu fie ucisă sau violată și i-a oferit agresorului mașina și portofelul, însă acesta le-a refuzat. După mai multe minute, el a plecat din casa femeii cerându-si scuze.

Cum vi se pare modul în care a reacționat femeia?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments