Crima unei adolescente a revoltat SUA.

O adolescentă din Missouri este judecată pentru o crimă înfiorătoare, care a șocat comunitatea linistită în care trăia. Fata și-a ucis în chinuri o vecină de numai 9 ani, iar ce a facut după aceea este la fel de uluitor.

Alyssa Bustamante a recunoscut că și-a ucis vecina, Elizabeth Olten, pe care a bătut-o, a strangulat-o, a înjunghiat-o și apoi i-a tăiat gâtul într-o seară, când fetița venise să se joace cu sora ei mai mică.

Crima a avut loc în anul 2009, iar după ce a omorât-o pe fată, Alyssa s-a dus la biserică, nu înainte de a descrie crima într-un jurnal:”A fost uluitor. De îndată ce treci peste gândul că nu poți face așa ceva, este chiar o senzație plăcută.” Cadavrul lui Elizabeth a fost îngropat în apropierea casei, iar când polițiștii au început să caute fetița dispărută, Alyssa le-a spus că probabil a fost răpită.Rudele victimei o descriu pe Alyssa ca fiind un monstru, dar avocatul încearcă să-i găsească circumstanțe atentuante.

Cu luni înainte de crimă, ea scrisese în jurnal că se gândește la sinucidere și că simte nevoia să-și facă rău ei sau altora. „Nu pot vorbi despre asta și dacă nu pot vorbi, țin în mine, iar când voi exploda cineva va muri”, scria adolescenta în jurnal. Alyssa, care are acum 18 ani, poate primi închisoare pe viață sau o sentință minimă de 10 ani.

Ce credeți despre această adolescentă și felul în care ea a ales un copil fără vreo remușcare?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments