VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Cea mai mare orgie din Las Vegas a fost amanata pentru ca s-au prezentat doar barbati

Aseara trebuia sa se “consume” cea mai mare orgie din cadrul unui festival din Las Vegas, cu un total de 400 de persoane inscrise.

Initiativa a luat nastere printr-un eveniment pe Facebook, in care se organiza o petrecere ce implica mult sex fara bariere  pentru cetatenii din toata tara.

Spre surpriza organizatorilor, care nu se asteptau sa se inscrie mai multi de 10-12 participanti, a trebuit sa inchiriere intreg compexul unde doreau sa organizeze petrecerea, pentru ca numarul participantilor la eveniment crestea de la o zi la alta.

La ora 20:00 , primii participantii au inceput sa soseasca, desi ora anuntata de incepere a petrecerii era ora 22:00. La ora 21:00 erau deja peste 200 de participanti prezenti.

Toata lumea era goala si astepta începutul evenimentului, dar se puteau vedea privirile ingrijorate, pentru ca nicio femeie nu era prezenta.

La ora 2:00 dimineata, organizatorii au decis sa anuleze evenimentul, din cauza lipsei de femei :

chiar dacă ar fi venit vreuna dintre femei, ar fi fost foarte greu sa se bucure toata lumea“, a spus unul dintre participanți.

In ciuda acestei mari dezamagiri, organizatorii anunta ca alt eveniment va fi organizat in 2019, in luna mai  dar de aceasta data ei vor lua in considerare participarea atat a barbatilor cat si a femeilor.

 


*

LIKE VedetePeNet.ro