Cea mai ciudată dependență!

Un show tv din America prezintă persoane cu dependențe sau obiceiuri ciudate, de la oameni care nu se pot lipsi de amidonul din porumb, până la cei care dorm în pat doar cu uscătorul de păr.

Însă, o fată de 18 ani îi întrece pe toți. Aceasta recunoaște că cea mai mare plăcere culinară a ei este plasticul. Kailyn, din Sacramento, California, crede că ea a mâncat, de-a lungul ultimilor 11 ani, peste 60.000 de produse din material plastic, chiar alegând plasticul în locul altor alimente. Ea a ronțăit o varietate de elemente, de la tacâmuri de unică folosință și până la telecomenzi sau umerașe.

„Am mâncat 12 telecomenzi, peste 5.000 de mărgele, peste 1.000 de săbii pentru cocktail, 100 de furculițe, aproximativ 10 sticle de apă, două suzete, 30 CD-uri, aproximativ 50 de umerașe, peste 25 de capace din plastic și așa mai departe..”, declara tânăra. Ea admite: „Plasticul este ceva ce vreau și ceva ce simt că trebuie să mănânc”.
Când a fost întrebată de ce îi place atât de mult gustul de plastic, ea explică faptul că nu mănâncă plastic pentru gust, ci pentru textura lui. „Este felul în care aceasta se simte..are o textură aspră, dar în același timp, moale”, spune ea.

Ce părere aveți de dependența neobișnuită a acestei fete?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments