CAZ UNIC ! Cum s-a transformat din bărbat în femeie fară să vrea.

Destinul unei familii din Ohio, SUA, a fost schimbat în mod drastic de o înțepătură de albină. Povestea ei a uimit o lume întreagă.

Chloe Prince(stânga), care s-a născut bărbat și se numea Ted, a avut o căsnicie fericită timp de 8 ani cu Renee(dreapta), cu care a făcut doi copii. Însă fericirea lor a durat până în ziua în care pe Ted l-a înțepat o albină și a suferit o reacție severă care i-a provocat scăderea nivelului de hormoni masculini. După acea zi, Ted a observat schimbări majore la trupul său: pielea i-a devenit carifelată, iar formele trupului au început să fie feminine. Încetul cu încetul, Ted a început să nu se mai simtă ca un bărbat, iar la un moment dat a luat decizia de a deveni femeie în toată puterea cuvântului. Prin urmare, a hotărât să facă o operație de schimbare de sex.

Săptămâna aceasta, Chloe și Renee, care formeaza încă un cuplu, au decis să-și facă publică povestea. Chloe, 40 de ani, a explicat că reacția provocată de înțepătura de albină( scăderea nivelului de hormoni masculini) a fost posibilă din cauza unei afecțiuni foarte rare, numită sindromul Klinefelter, pe care nu știa că o are. „M-a transformat într-un transsexual”, a spus Chloe.”Am avut probleme de identitate a sexului toată viața, însă nu atât de grave. M-am căsătorit și am făcut copii. Însă după această înțepătură mi-a dispărut părul de pe corp și au început să-mi crească sânii”, a mai povestit ea.

Rene, 48 de ani, recunoaște că la început a respins total operația de schimbare de sex pe care avea de gând să o facă soțul ei. Iar prima dată când fostul Ted a îmbrăcat o rochie a fost foarte jenantă. Chiar a vrut, la un moment dat, să pună capăt relației:”Am vrut să rup definitiv relația, dar îmi luasem un angajament și eu respect asta. Iar apoi au fost copiii…Și dragostea pe care ne-am purtat-o nu a dispărut peste noapte”, a spus Renee.

În ciuda iubirii pe care și-o poartă, cuplul nu se descrie ca fiind unul de lesbiene și nici nu întreține relații sexuale. Cele două spun că nu mai sunt căsătorite legal, însă trăiesc împreună în aceeași casă.”Trăim împreună, împărțim responsabilitățile, ne creștem copiii împreună”, a spus Chloe.

Mai jos puteți vedea o poză cu felul în care arăta înainte și după transformare.


Ce părere aveți?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments