Băiatul de 7 ani care face flotări pe sticle!

Cel mai puternic copil din lume este român!

Giuliano Stroe, băiatul român ce locuiește cu părinții lui în Italia, a atras atenția publicului acum 2 ani și jumătate, când toți erau uimiți și totodată scandalizați de băețelul de 5 ani care avea preocupări anormale vârstei lui.

Tatăl său, Iulian Stroe, fost culturist de performanță, l-a antrenat pe micuț încă de când acesta avea 2 ani.
Giuliano, supranumit „Micul Hercule” este campion la mersul în mâini şi la flotări, reușind să facă flotări fără să își sprijine picioarele de podea.

Acum, copilul face din nou senzație pe Youtube, într-un filmuleț în care apare făcând flotări sprijinit de niște sticle.

Voi ce părere aveți? Credeți că este normal ca un copil să se forțeze atât de mult de la o vârstă atât de fragedă, având în vedere că este o probabilitate să îi fie afectată creșterea ?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kat
Kat
9 years ago

Deci copilul asta e incredibil. Ma jur. 😮 E atat de tanar si face flotari pe sticle si noi astia mai mari abia ne chinuim sa dam 2 ture de teren la ora de sport :))) E genial.

Gabi
9 years ago

mie nu mi se pare atat de genial.. tin minte ca baiatul a aparut la varsta de 5 ani la televizor si era, ca si acum, blindat de muschi si toate cele, si tatal lui era cel care ii impunea o rutina destul de stricta de antrenamente. sunt de acord cu sportul la copii, dar aici deja se exagereaza destul de tare.

Kat
Kat
9 years ago
Reply to  Gabi

Este adevarat ca nu e tocmai o preocupare normala pentru un copil de varsta lui, dar totusi e…wow! pana la urma nu vezi in fiecare zi asa ceva. Bine, acum nu vreau sa para ca e din seria” faceti poza cu maimuta” 😀