Are 14 copii și trăiește din ajutor social.

Într-o casă îngustă, cu patru dormitoare, trăiește o mămică singură din Marea Britanie. Femeia are 14 copii și își întreține familia din ajutor social.

Joanne Watson, 40 de ani, este părintele a 14 copii cu vârste cuprinse între 3 și 22 ani, care își duce existența cu ajutorul banilor pe care îi primește de la stat.

După ce a fost intens mediatizată, Joanne a devenit una dintre cele mai detestate femei din Marea Britanie după ce s-a aflat că fostul ei soț a înfăptuit anumite ilegalități. Povestea femeii a început în urmă cu 4 ani, când John Watson a suferit un accident de lucru și a fost nevoit sa renunțe la slujba lui. Presiunea de a susține financiar 14 copii l-a determinat pe bărbat să recurgă la măsuri extreme, el primind bani din partea statului și având alte câștiguri suplimentare. John a fost prins și trimis în închisoare, iar căsătoria lui cu mama celor 14 copii s-a încheiat cu un divorț dureros.

Micuții se plâng de comportamentul celor din jur față de ei și susțin că a face parte din familia Watson nu este deloc ușor. Cu toate acestea, ei au învățat să nu mai pună la suflet criticile și jignirile. Ceea ce îi deranjează însă cu adevărat este dorința exagerată a mamei lor de a rămâne însărcinată și faptul că femeia nu învată să spuna „stop”. Aproape în fiecare an, familia se mărește cu un membru, ceea ce le degradează vizibil și condițiile de viață. în casa familiei Watson trăiesc 11 copii pentru care mămica primește din partea statului un ajutor social de 160 de lire pe săptămână, chiria căminului costând-o 27 lire pe săptămână. Chiar și așa, finanțele sunt precare, iar micuții nu duc o viață tocmai perfectă.

Cu toate că femeii i se ofera sume de bani pentru aparitii în presă și televiziune, ea spune că s-a săturat de atentie și că nu poate pretinde că viața ei este perfectă, când lucrurile nu stau chiar așa. Interesant este că femeia este deja bunică a patru bebeluși și că penultimul ei nepot este fiul fiicei ei de doar 16 ani, Mariah. Pentru a susține familia, Joanne a acceptat până la urmă realizarea unei emisiune de tip reality-show. Ceea ce își dorește însă Joanne, este ca lumea să o lase în pace.

Ce părere aveți despre această familie?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments