Angus T. Jones nu mai vrea să joace în „Doi bărbați și jumătate”

jake harper doi barbati si jumatate vedetepenetro

 

Când credeam că serialul Doi bărbați și jumătate revine la normal după plecarea bruscă a lui Charlie Sheen, iată că și Angus T. Jones, actorul care îl interpretează pe Jake, vrea să renunțe la rolul său. La doar 19 ani, Angus câștigă aproximativ 350.000$ pe episod și este unul dintre cei mai bogați adolescenți de la Hollywood.

 

 

Într-un interviu acordat reprezentantului unui grup religios, Angus își îndeamnă fanii să renunțe la a se mai uita la serialul în care joacă de mai bine de 9 ani de zile. „Vă rog să nu vă mai uitați la acest serial și să încetați să vă mai umpleți mintea cu mizerii. Oamenii spun că e doar divertisment. Dar informați-vă despre efectele pe care le are televiziunea asupra creierului vostru și vă promit că o să vă gândiți mai bine când alegeți la ce să vă uitați.” a declarat Angus T. Jones.

doi barbati si jumatate 2012 ashton kutcher vedetepenetro

Serialul Two and a hal men a fost de curând aprobat pentru cel de-al zecelea sezon. Rămâne de văzut însă dacă Angus Jones se va retrage până la urmă din proiect.

Puteți urmări mai jos întreaga înregistrare, declarațiile despre serial apar la minutul 7:30.

Ce părere aveți despre decizia lui Angus?

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 2 zile presa mondenă a fost luată cu asalt de afirmaţiile făcute de Angus T. Jones legate de serialul care l-a consacrat – Doi bărbaţi şi jumătate. Se pare că actorul […]