4Tuning Days 2010

A trecut o săptămână de la 4Tuning Days 2010 și eu, eu incă mă resimt. A fost un haos total pentru mine, telefonul suna non stop, mai fă și poze, mai ia pe X de la poartă, Y nu a ajuns, etc etc. Am mai apucat să fac și poze printre pricături.


3 zile de stat în picioare + 2 zile de plimbat prin vecini să editez pozele, și-au spus cuvântul. Un chin. Pe lângă faptul că era o algomerație infernală prin salon, cocalarii erau în floare, lumina era prea slabă, afară era frig deci mai greu cu plimbările, țigări nu aveai de unde să iți cumperi, cel mai “nașpa” lucru a fost problema cu mâncarea: restaurantu’ lu’ pește era plin, comenzile veneau dupa minim o ora, haleala rece, scumpă…

Probabil că din punctul de vedere al unui vizitator, a fost tare. Din punctul meu, nu. Prea multă bătaie de cap, agitație, fum, gălăgie. Asta în salon.

La drift insă, altă mâncare de pește. Traseul greu a testat la maxim talentul piloților. Atat de tare incât au existat si ieșiri in decor. True story: duminică zic, zi de poze la drift. ok. Caut un loc favorabil, il gasesc, trag 10 20 de cadre, hmm, schimbăm pozitia. Lânga un perete.


Toate bune si frumoase, unghi interesant. Hm, nu imi găsesc telefonul. Ah, telefonul e in ghiozdan, ghiozdanul e dincolo. Du-te după ghiozdan. Aud vrum vrum, marfa, fum, erm, pierde omu’ mașina, iese in decor. Iese in decor FIX in locul in care stăteam eu cu 20 de secunde in urma. Direct shaorma ce mă făcea. Și asta nu e partea tristă. In secundele alea ce imi trecea mie prin cap: “dacă intra ăla în mine și imi spărgea aparatu’ ?!?!?” …. Privind partea bună, apăream la știri 😀

În fine, am scris destul. Pozele sunt mai importante.

P.S. ca să fie treaba treabă, am și făcut poză cu iesirea in decor, să am asa un fel de “amintire” , look :

Articol de Alex Ivan via. 4tuning.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments