15 adolescenți s-au ales cu rabie după ce au întreținut relații intime cu un măgar

În jur de 15 adolescenți s-au îmbolnăvit de rabie după ce ar fi întreținut relații sexuale cu un măgar. Cazul scandalos a fost înregistrat într-un sat din Maroc, iar acum, băieții sunt tratați la spital pentru a nu răspândi infecția.

Știrea care a circulat în mass-media din Maroc le-a provocat familiilor și apropiaților adolescenților mult disconfort, iar unii dintre ei au fost duși la unități medicale din afara localității de origine pentru a evita rușinea, după cum menționează Daily Star.

Autoritățile se tem însă că numărul celor infectați ar putea fi mai mare, rabia fiind deosebit de periculoasă. Din acest motiv, s-a dat ordin ca animalul respectiv să fie eutanasiat și se încearcă găsirea și altor persoane care s-au „apropiat” și au „admirat” măgarul respectiv mai mult decât ar fi trebuit.

Sursa citată nu oferă mai multe detalii despre acest caz, dar este puțin probabil ca adolescenții să fi fost mușcați de măgar și astfel să contacteze rabia, întrucât aceste animale nu sunt agresive. De asemenea, au fost înregistrate mai multe cazuri de zoofilie.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments