Vunk feat Antonia – Pleacă (Videoclip)

Vunk feat Antonia - Pleacă (Videoclip) www.vedetepenet.ro

Încă de la prima apariţie pe aceeaşi scenă, trupa Vunk şi Antonia s-au bucurat de un succes neaşteptat, cântând împreună, în cadrul Romanian Music Awards 2011, single-ul băieţilor – “Pleacă!”.

Mai mult decat atât, Cornel Ilie, Antonia şi echipa de producţie au decis să ducă şi mai departe ” cel mai apreciat şi comentat duet al RMA 2011″, aşa cum s-a scris pe numeroase site-uri de specialitate, aceştia punând cap la cap scenariul videoclipului piesei “Pleacă!”.
În povestea clipului se poate regăsi oricine, pentru că acesta vorbeşte despre fiecare dintre noi, în momentul căutării jumătăţii perfecte. În plus, ideea renunţării la o persoană în clipa în care îţi găseşti sufletul pereche, a fost perfect exprimată prin contrastul dintre aspectul industrial al locaţiei şi elementele moderne ale decorului.
Este un clip surprinzător pentru toţi cei care ştiu piesa, dar nu şi pentru fanii noştri fideli care ştiu că videoclipurile noastre sunt de avangardă. S-a întamplat de multe ori să inspirăm şi alţi artişti prin genul nostru de clipuri. Am lucrat cu o echipă de 50 de oameni, toţi din industria cinematografică, aşa că va fi un clip la înălţime. Pentru noi, Vunk, a fost mai uşor să rezistăm condiţiilor de filmare, cel mai greu fiindu-i Antoniei care a stat multe ore foarte sumar îmbrăcată în frig, vânt, praf şi un miros foarte apăsător de fabrică de piele părăsită, timp de aproape 14 ore. Dar, vorba refrenului, mâine o să-i treacă:)” a spus Cornel Ilie.
Clipul a fost regizat de Silviu Mustăţea. Enjoy!!
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments