Videoclip: Leann Rimes – „Give”

„Give” – cel mai recent videoclip lansat de Leann Rimes. Piesa este inclusă pe albumul „Lady & Gentlemen” ce va fi lansat pe 27 septembrie.

„‘Give’ este o melodie cu un mesaj profund despre cum ne dorim să fie dragostea, alinarea şi fericirea în vieţile noastre. Apoi trebuie să daruim o parte din toate acestea. Cred că mesajul trebuie împărţit cu lumea.” a declarat Leann.

Videoclipul se doreşte a fi şi un semnal de alarmă: mii de copii nu au un acoperiş deasupra capului şi se văd nevoiţi să doarmă şi să îşi ducă traiul în cele mai grele condiţii. Din distribuţia videoclipului fac parte chiar tineri cu aceste probleme.

„Filmând pentru „Give” am avut şansa de a-i ajuta pe aceşti copii şi am reuşit să readuc în prim-plan situaţia în care se află. Întreaga experienţă mi-a schimbat viaţa; mă gândesc de două ori înainte de a mă plânge de ceva, apreciez totul: fiecare masă, patul meu, caminul meu, prietenii, familia… Un lucru pe care toţi mi l-au spus…este că nimeni nu are curaj să îi privească în ochi pe stradă, iar sentimentul de singurătate devine puternic, simţindu-se inexistenţi.” a adăugat Leann.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments