Videoclip: Claudette feat. Sonny Flame – Around The World

Claudette www.vedetepenet.ro

Claudette s-a oprit la malul Oceanului Atlantic – în Portugalia şi împreună cu Sonny Flame şi regizorul Florin Botea a filmat cel mai fierbinte videoclip de până acum al artistei.
Am fost încântată de locaţia aleasă de regizor. Am auzit numai lucruri frumoase despre Portugalia, dar nu am avut ocazia până acum să merg acolo. Mi-au plăcut mult oamenii şi atmosfera, iar pesisajul este de-a dreptul minunat.”, povesteşte Claudette.
La început de toamnă, Claudette te poartă pe meleaguri exotice şi îţi aduce o poveste de dragoste inedită, a cărei protagonistă este chiar Claudia alături de Sonny Flame. Cei doi au filmat scenele pentru clipul “Around the world” într-o vilă de vacanţă cu vedere la ocean, pe plaja cu nisip fin, dar şi în ocean la apusul soarelui.
Deşi m-am născut la malul marii, mă cam panichez când e vorba de apă agitată şi multă, iar oceanul era foarte rece şi erau nişte valuri uriaşe. Sunt încântată de cum a ieşit clipul. Am lucrat cu profesionişti, şi asta se vede. Vreau să mulţumesc şi Federaţiei Române de Kempo pentru susţinere.” spune Claudette.
Vouă cum vi se pare clipul?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments