Tranda feat. MefX & Spike – La lume din nou (videoclip)

tranda Gori la lume din nou videoclip vedetepenetro 

 

Tranda a lansat ieri, 21 noiembrie, videoclipul oficial al piesei La lume din nou, o colaborare cu Spike și MefX.  Piesa promovează primul album al lui Tranda, numit Evoluțiacare a fost lansat pe 1 octombrie 2012.

Videoclipul a fost difuzat în premieră pe Music Channel în cadrul emisiunii Like Hip Hop și a fost realizat de Trandafilm, în regia lui Ionuț Trandafir.

„Scenariul l-am dezvoltat împreună cu Ionuț Trandafir (Trandafilm), la fel ca la videoclipul piesei „Tâmpit”, doar că de data aceasta a contribuit și Spike. Consider că a fost o colaborare de care sunt deplin mulțumit.”, a declarat Tranda.

Artistul de la Okapi Sound debutează astăzi în Brașov turneul de promovare al albumului Evoluția. Următoarele orașe în care puteți lua parte la concert sunt Iași (28 noiembrie), Timișoara (14 decembrie), Alba-Iulia (15 decembrie) și Constanța (21 decembrie). Dacă nu ajungeți totuși la unul dintre aceste concerte, puteți găsi albumul integral atât pe iTunes, cât și în format fizic în Okapi Store.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments