Smiley – Dream Girl (Videoclip)

Smiley - Dream Girl (Videoclip) www.vedetepenet.ro

Smiley a lansat videoclipul piesei „Dream Girl”.

După succesul naţional şi internaţional înregistrat de single-ul Love is for free, piesă licenţiată prin intermediul Cat Music la Sony Music – una din primele case de discuri la nivel mondial, Smiley lansează videoclipul piesei Dream girl.

Regizat de către Barna Nemethi şi Vlad Feneşan, videoclipul a fost filmat acum o săptămână la Castel Film şi înfăţişează o poveste de dragoste neîmplinită, surprinzând toate efectele deziluziei şi trăirile personajului principal interpretat de către Smiley, chiar şi în scenele în care artistul ar fi trebuit să fie dublat cu un cascador.

Nu am vrut să fiu dublat din mai multe motive: starea pe care o transmiţi este dată de interpretarea personajului, iar dublura nu ar fi făcut decât să limiteze relaţionarea mea cu personajul. Pe de altă parte, a fost o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere! 🙂” , spune Smiley.
Produs de HaHaHa Production, Dream Girl este cel de al treilea single extras de pe albumul Plec pe Marte, lansat de Smiley în luna martie a anului trecut. Piesa are un sound aparte, este o baladă caldă, boemă şi personală, ce atinge până şi inimile celor mai puţin sensibili.
Acestea fiind spuse haideţi să urmărim Dream Girl:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments