Residence Deejays & Frissco – Echo (Videoclip)

Residence Deejays & Frissco - Echo (Videoclip) www.vedetepenet.ro

Residence Deejays & Frissco au lansat cel de-al treilea videoclip, la piesa “Echo“.

Ideea piesei a venit într-un moment de linişte, când am rămas singur la studio, reuşind să-mi adun gândurile şi a pornit de la cele două versuri din finalul refrenului „You are talking with my ego, I can hear your echo.” Este vorba despre ceea ce simţim în interiorul nostru, fiecare diferit dar atât de comun de multe ori.
Ego-ul traduce trăirile, experienţele, sentimentele, emoţiile. Inspiraţia şi buna dispoziţie provin din ecoul ego-ului. Ascultă piesa, ascultă ce simţi iar atunci va fi prezent ego-ul tău.
„, a declarat Frissco pentru libertatea.ro.
În continuare vă invit să urmăriţi cel mai nou videoclip Residence Deejays & Frissco – Echo. Aşteptăm părerile voastre.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Suzana
Suzana
10 years ago

Ii ador pe baieti.

Gabriela
Gabriela
10 years ago

frumos clip. felicitari!

Fan Residence Deejays & Frissco
Fan Residence Deejays & Frissco
10 years ago

Daca nu ei atunci cine? Va zic eu ca ei sunt cei mai tari!!!!

trackback

[…] Residence Deejays & Frissco sunt pe val! Artiştii MediaPro Music au lansat de curând o nouă piesă şi, în plus, sunt nominalizaţi la Balkan Music Awards 2011 cu single-ul “Lovely Smile” la secţiunea “Best Song in the Balkans from Romania for 2010“. “Suntem foarte fericiţi că am fost nominalizaţi la Balkan Music Awards în aceiaşi categorie cu artişti pe care îi respectăm foarte mult. Dacă vom ajunge la Sofia pe 4 Iunie stă doar în puterea publicului, iar publicul ne-a susţinut încă de la debut, motiv pentru care îi mulţumim. Le mulţumim foarte mult tuturor celor care au crezut în noi şi s-au implicat în acest proiect înca de la început.“, a declarat Frissco. Lovely Smile a fost difuzată 36 de saptamani în heavy rotation în majoritatea ţărilor din Peninsula Balcani iar în Nielsen România s-a menţinut timp de 38 de săptămâni. În prezent Residence Deejays & Frissco promovează un nou single şi videoclip – “Echo“. […]