Proiect nou: Adam B feat. Oliver – „Honey” (videoclip)

ADAM B. este un nume nou în showbiz-ul local care păşeşte în lumina reflectoarelor cu piesa „Honey”, o piesă produsă de George Sunday şi John Puzzle şi cântată în colaborare cu tenorul Oliver Popa.
Melodia este ilustrată printr-un montaj video realizat în Sims 2 de Adina Scurtu. Astfel, Adam B este primul cântăreţ din România care debutează cu un astfel de videoclip muzical.

Absolvent al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii din Bucureşti, focşăneanul Adam B consideră că muzica este un mod de a exprima acele stări şi gânduri pe care nu ai curajul să le comunici în mod direct celorlalţi, un mod de a elibera sufletul din temniţa gândurilor dirijate de regulile impuse de societate, religie sau cultură. Dar înainte de orice, consideră că muzica este unul dintre acele limbaje universale care permit comunicarea directă şi mai ales intimă, între oricine şi oriunde pe Planetă.

Oliver Popa a absolvit Liceul de Muzica Dinu Lipatti, secţia canto. Este licenţiat şi absolvent de master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti – Facultatea de interpretare muzicală.

Oliver a evolut în numeroase spectacole şi emisiuni de televiziune, a cântat în Statele Unite, Franţa, Austria şi Egipt. La Paris a cântat alături de Celine Dion.

I believe in you – Oliver Popa & Celine Dion

Vezi mai multe video din muzica

Foto: Radu Fugarescu

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments