Naguale – Get Up (Videoclip)

Naguale – Get Up (Videoclip) www.vedetepenet.ro


Naguale a lansat videoclipul piesei “Get Up” pe MTV.

Videoclipul regizat de Alex Ceausu a fost filmat pe doua continente, adica de o parte si de cealalta a Bosforului. Istanbulul a fost considerat de catre membrii proiectului cel mai potrivit oras pentru aceasta productie, echipa ajungand acolo chiar cu putin timp inainte de ziua nationala a Turciei.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, Ovidiu Baciu si Panchirel Constandache, liderii proiectului NAGUALE au reusit sa filmeze toate cadrele videoclipului abia dupa a doua excursie in Istanbul.

Echipa de filmare a parasit capitala Turciei fix cu 24 de ore inaintea atentatului cu bomba ce a avut loc pe 31 octombrie in Piata Taksim, locatie unde a fost filmata o mare parte din videoclip.
Productia: Ador Media
Regia: Alex Ceausu
Post Productia: Cristi Smarandoiu

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Astazi a avut loc premiera videoclipului piesei “Positive” semnata Naguale. Videoclipul a fost filmat in decursul mai multor zile in Italia, Roma, pe litoralul italian, Ostia Antica dar si in Bucuresti. Regizorul clipului este Alex Ceausu(Ador Media) care a mai colaborat cu Naguale pentru clipul hitului ‘GET UP‘. […]