Liviu Hodor feat. Mona – Sweet love (Videoclip)

LIVIU HODOR  www.vedetepenet.ro
Unde te poţi bucura mai mult de o poveste de dragoste dacă nu într-o locaţie exotică, pe o plajă pustie? De aceeaşi părere sunt şi Liviu Hodor şi Mona care interpretează rolul unui cuplu de îndrăgostiţi în videoclipul celui mai nou single – “ Sweet Love”.

Liviu şi Mona s-au bucurat de peisajul minunat al Greciei timp de trei zile, cât au durat filmările. Florin Botea, regizorul clipului, a supravegheat îndeaproape şi a imortalizat plimbările celor doi pe malul mării, aventurile cu barca, bălăceala în mare şi distracţia din club.

« Am filmat în jurul insulei Zakynthos şi ne-am simţit ca în vacanţă. Peisajele de acolo sunt de-a dreptul minunate. Ne-am distrat copios, mai ales că am avut de interpretat rolul unor indrăgostiţi, iar la secvenţele unde trebuia să ne mângaiem ne bufnea râsul pe toţi din echipă. » povesteste Liviu Hodor.
Piesa “ Sweet Love” a fost lansată de Liviu Hodor şi Mona la începutul acestei veri. Vocea Monei şi sound-ul catchy, având la bază acordeonul – amprenta folosită de Liviu încă de la debut, au făcut ca “ Sweet Love” să fie una dintre cele mai ascultate piese a verii.
Colaborarea celor doi se dovedeşte a fi una de succes, Liviu Hodor şi Mona fiind recent premiaţi cu Best Debut în cadrul Galei Premiilor VIP din luna august.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments