Emil Lassaria & F.Charm – Guantanamera (Videoclip)

Emil lassaria & F.Charm www.vedetepenet.ro

Emil Lassaria & F. Charm lansează videoclipul single-ului “Guantanamera” care deja se bucură de succes în mai multe țări. În Serbia, “Guantanamera” a fost numărul 1 două săptămâni consecutive în topul celui mai important radio.

Videoclipul a fost filmat în Mdina, “Orașul Tăcerii” din Malta unde s-au turnat celebrele producții de la Hollywood, “Troia” și “Gladiatorul”. Emil Lassaria și F.Charm nu au fost Cavaleri Ioaniți sau Teutoni , ci au intrepretat propriile roluri, acțiunea clipului fiind declanșată de dispariția lui Emil Lassaria.

După o noapte nebună petrecută în camera de hotel, în compania unor superbe domnișoare, Emil Lassaria dispare, iar bunul lui prieten F. Charm pleacă în căutarea lui. Urmează o cursă nebună pe straduțele Maltei, prin unele dintre cele mai frumoase locuri oferite de țara de la Mediterană. Dacă F.Charm își va găsi sau nu prietenul veți afla doar urmărind videoclipul.

Filmările, în regia lui Iulian Moga, au durat trei zile și nu au fost lipsite de peripeții. “Am alergat în trei zile cât nu am alergat toată viața, după prima zi de filmare nu mai puteam să mă ridic din pat. De parcă febra musculară n-ar fi fost de ajuns, am și căzut atât de rău încât am avut impresia că mi-am rupt toate oasele. Eram foarte prins de acțiunea clipului așa că nu am observat că pe jos era ud și am alunecat pe
spate mai ceva ca-n filme, unii trecători oprindu-se sa mă întrebe dacă sunt ok.
”, a povestit F.Charm.

Rolul meu a fost mult mai ușor și mai placut, eu fiind cel răpit de șase fete frumoase am avut tot timpul să mă bucur de priveliștile oferite de Malta și să mă amuz de încercările prin care F.Charm a trebuit să treacă pentru a mă găsi.”, a spus Emil Lassaria.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments