Anya – Fool Me (Videoclip)

Anya – Fool Me www.vedetepenet.ro
După multe piese de succes şi o super piesă scoasă această vară – „Desire„, Anya a lansat o nouă piesă numită „Fool Me„, care are acelaşi sound soft completat de vocea ei caldă.

O dată cu lansarea noului single Anya lansează şi videoclipul piesei „Fool Me„, un clip de imagine, ale cărui filmări au durat 3 zile, locaţiile variind între Sibiu şi Bucureşti, atât indoor (într-un club foarte cunoscut din Bucureşti) cât şi outdoor (centrul vechi al Sibiului, centrul vechi al Bucureştiului, zona Unirii, Casa Poporului).

Apariţia Anyei pe un scuter retro cu un outfit din piele şi scenele alături de personajul masculin sunt doar câteva din elementele ce dau senzualitate noului videoclip.

Personajul masculin din videoclip se numeşte Lucian Sultan şi este un dansator-coregraf foarte cunoscut în toată lumea, de altfel una din cele mai reprezentative apariţii ale sale este cea din videoclipul lui David Gueta şi Akon- „Sexy bitch”.

Nostim este faptul că Lucian este unul din foştii mei dansatori (acum 5 ani) şi un prieten foarte bun, iar scenele din clip ne-au suprins în ipostaze nu tocmai „amicable”, însă a trebuit să trecem peste aceste momente mai mult sau mai puţin confortabile. Ne-am simţit foarte bine şi ne-am distrat cu toţii pe această temă.„, a declarat Anya.

Videoclipul „Fool Me” este un proiect MediaPro Music, produs de Star Agency, în regia lui Alex Burtea de la Push Entertainment , stylingul a fost asigurat de Dana Iuga, hairstylist Luciano, make-up Cristina Căpăţână.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments