Allexinno & Starchild – Senorita (Videoclip)

allexinno & starchild - senorita cover www.vedetepenet.ro
Allexinno & Starchild s-au cunoscut la sfârşitul anului trecut, iar primul lor single lansat în această formulă şi semnat la Red Clover Media, s-a dovedit a fi şi primul lor hit. După ce i-am ascultat peste tot cântând despre frumoasa “Senorita” acum a sosit momentul să ne-o prezinte.

Filmat în regia lui Iulian Moga, la Saint Tropez Beach Bar Club în staţiunea Vlore, pe parcursul a două zile, clipul prezintă o poveste întortocheată, cu urmăriri şi multe senorite frumoase. “Senorita” este Iulia Parlea, frumoasa iubită a lui Iulian Moga, ce joacă rolul unui spion sexy cu un target bine stabilit: acela de a-i convinge pe Allexinno şi Starchild să semneze un contract. Dacă va reuşi sau nu, descoperiţi doar urmărind clipul.

“Filmările au avut loc într-un loc superb, iar fetele de la Albania Next Top Model care ni s-au alăturat nu au făcut decât să condimenteze atmosfera şi să o facă mai incendiară. Noi ne-am distrat foarte mult şi cele două zile de filmări au fost o petrecere continuă. Sper ca acest lucru să se vadă şi în clip, iar cei care îl urmăresc să petreacă alături de noi”, ne-a declarat Starchild.

“Într-adevăr atmosfera de la filmări a fost incendiară, incendiară la propriu în cazul meu. După ce am filmat mai mult de 10 ore la o temperatură de 40 de grade Celsius, aparatura de mixat era încinsă încât atunci când am pus mâna pe butoane m-am fript. Oricum la sfârşitul filmărilor ne-am aruncat cu toţii în piscină, a fost mega fun”, a completat Allexinno.

Piesa “Senorita” este în top 10 cele mai difuzate piese româneşti la radio, conform clasamentului întocmit de Media Forest pentru săptămâna trecută.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments