Alb Negru – „Charisma” (Videoclip)

A fost lansat noul videoclip al baietilor de la Alb Negru, la piesa “Charisma“. Videoclipul este unul de imagine si a fost filmat pe 13 si 14 februarie la Teatrul Giulesti din Bucuresti, in regia lui Dan Petcan (cu care ei au mai lucrat si la 4 clipuri anterioare, printre care “Amintiri” si “Kalimba” ).

Andrei si Kamara au dorit initial sa realizeze videoclip la piesa “Love Connection” de pe albumul “Kalimba” (compusa de Phelipe, versuri Connect-R, aparuta in toamna 2008), si au hotarat sa realizeze un remix al sau. A iesit insa “Charisma” – o piesa cu totul diferita, marca Connect-R si Chris Mayer, care a intrat rapid si pe posturile de radio de la noi.

Kamara a declarat despre piesa: “Schimbarea este bine gandita si din ceea ce se vede pana in momentul de fata este binevenita pentru ca posturile radio o difuzeaza destul de mult, fapt ce ne bucura. Aveam nevoie de aceasta gura de oxigen si iata ca piesa ‘Charisma’ a venit la momentul oportun. Am apelat la 2 compozitori in voga, Connect-R si Chris Mayer in care avem mare incredere si cu siguranta vom continua colaborarea cu ei.”

Andrei a adaugat: “Schimbarea de stil e necesara adesea. Ca sa te mentii acolo sus, trebuie sa te reinventezi si sa surprinzi publicul. N-am avut niciodata teama de a incerca ceva nou, doar asa poti evolua in mainstream.”

Cum vi se pare videoclipul?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
candy caddy
candy caddy
12 years ago

dupa parerea mea videoclipul nu e cine stie ce. piesa merita un clip mai bun