Tonik Obiektiv – Pregătit (video)

Tonik Obiektiv - Pregătit (video)A fost lansat in premiera pe libertatea.ro, noul videoclip al lui Tonik Obiektiv la piesa Pregătit.

Aceasta realizare se poate asemana unui scurt metraj si face parte dintr-o serie de materiale pe care artistul le va lansa, el dorindu-si sa combine muzica hip-hop cu actoria.

Libertatea.ro: Cum ţi-a venit ideea piesei şi care este mesajul pe care vrei să-l transmiţi?
Tonik Obiektiv:
Pur si simplu, la fel ca multi alţii, m-am lovit şi eu de acest subiect şi atunci am luat hotărârea să fac piesa. Mesajul este ca trebuie să fii „Pregătit…” pentru absolut orice în orice moment al vieţii pentru că orice prieten într-o secunda îţi poate deveni cel mai aprig duşman.

Cât au durat filmările la videoclip şi unde s-a filmat?
Filmarile au avut loc pe la începutul lunii mai şi s-au desfăşurat pe o durată de 12 ore. Totul s-a filmat într-o singură locaţie, anume în fosta Autobază Ferentari. Filmarile s-au derulat ca la carte mulţumită bunului meu prieten Shatyr (Tempesta Productions), care a şi regizat acest scurt metraj şi bineinteles echipei de filmare.

Urmează un album nou (n.r. – Unul pentru toţi şi toţi pentru ei), al doilea din carieră, şi alte videoclipuri. Ai de gând să creezi un fel de poveste de hip hop cu aceste clipuri?
Aşa e, urmează al doilea LP, dar pentru mine este şi al treilea material discografic, bineînţeles, excluzând seria de compilaţii pe care am apărut de-a lungul timpului. Mă bucur ca ai subliniat această chestiune… îmi place să îmbin muzica cu actoria, cel puţin in videoclipuri. Nu sunt adeptul clipurilor de imagine care promovează pornografia şi imaginea artistului mai mult decât mesajul pieselor. Cu viitoarele mele videoclipuri pe care le am in plan îmi doresc sa creez poveşti de viaţă cu care să conturez şi să scot în faţă mesajul pe care vreau să-l transmit.

Cu cine ai colaborat pentru următorul material discografic?
Eu împart colaborarile în doua; o dată ar fi colaborarile pe partea de producţie muzicală (instrumentale) şi aici îi menţionez pe:  Mario, Rappy (USA), Aleko, Mr. OneShot (Camuflaj), Voicecutz, Pata, Dan InSecta, Lu-K Beats, Shhican, Jazza;  iar pe partea de featuring, pe album apar: Shoby (Codu Penal), Melanie, Marijuana, Dj Sonia (Veritasaga), Angeles, Wattdafuck, Dj SchraBeat, Cortes, Preafericitu N.V 140 (Verbal), Capeliy, Doddy, Pacientu, corul de copii „Armonia” de la Palatul Copiilor şi bineînţeles mai am câteva suprize pregătite pe care le voi divulga la momentul potrivit. Şi să nu uit, cel mai important lucru… de inregistrări, mixaj şi masterizare se ocupa echipă de la Tempesta Productions.

De ce te-ai gândit să lansezi videoclipul cu Libertatea.ro?
În primul rând, am observat că atât ziarul cât şi site-ul sunt foarte deschise să susţină acest gen de muzică. Aveţi multi cititori fideli şi spuneti lucrurilor pe nume în mod direct prin articolele pe care le scrieţi, iar acelasi lucru îl fac şi eu prin piesele pe care le lucrez. Ca şi voi, încerc sa rămân OBIEKTIV.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments