Poze filmari videoclip Grupul De Rezistenta – „1 la suta”

Piesa “1 la sută” a Grupului De Rezistenta, lansata acum cateva zile, va beneficia de un videoclip filmat si regizat de Serban Rotariu. Filmarile au avut loc la sediul Green Channel – Happy Fish seara trecuta. Am luat parte la filmari, alaturi de Nai’gh’ba, Stoe Toxxic, Brugner, K-Gula, DJ Dox, DJ Undoo si Double L (producatorul piesei) si-am aflat ca videoclipul va contine un mixaj format din grafica si imagine, iar teaser’ul acestui clip va aparea saptamana viitoare.


„Iata ca ce anuntam acum mai bine de 3 luni devine realitate. Satui de sistemul politic din tara noastra ne-am hotarat sa facem o piesa in care sa punem si noi punctul pe “i” in stilul care ne-a consacrat. Totul a pornit de la afirmatia “piratului suprem”: “la 99% dintre romani le plac manelele”. Aceasta propozitie a umplut paharul. Pe langa valul de reduceri de personal, cresteri de preturi si miscari de strada care speram ca vor urma, un lucru este clar: un asemenea guvern de cacat nu am mai avut niciodata. Precizam ca nu facem politica, insa orice concetatean cu un dram de educatie poate realiza catre ce clica de parveniti am directionat fraiele tarii noastre.
Ne-am decis asadar sa realizam acest maxi single, intitulat “1 la suta“, intrucat trebuie sa aratam si celorlalti romani, ca de multe ori, acest procent de 1% este “periculos” si poate decide prin atitudine si pentru marele “99%”.”

Mai jos aveti cateva poze din timpul filmarilor.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
supa'
supa'
12 years ago

Foarte tareee, Abia astept

Diona Dee
Diona Dee
12 years ago

RESPECT grupul de rezistenta ! Si eu astept clipul.

Diona Dee
Diona Dee
12 years ago

cat mai repede !

trackback

[…] Cateva poze de la filmari puteti vedea aici. […]